Tarief&Shop

Als u een aanvullende verzekering heeft worden de intake en behandelingen

vergoed door uw zorgverzekeraar. Kijk hier in het overzicht.

 

Clienten die geen aanvullende verzekering hebben betalen voor de reading 70 euro

per persoon. De kosten voor healingen zonder aanvullende verzekering zijn in overleg.

 

Een afspraak voor een reading of healing kunt u uiterlijk 24 uur

kosteloos annuleren. Het bedrag wordt anders in rekening gebracht.


 Privacy statement AVG – Praktijk Dawood Healing & Coaching.

Reading/intake gesprek

Een reading is een helderziende waarneming waarbij ik door middel van helderzien, heldervoelen,

helderhoren en helderweten informatie krijg voor de klant waarmee ik me verbind. Daar waar je

zelf het zicht hebt verloren op het hoe en waarom van een deel van je leven, kan ik je met mijn

helderziende gave helpen. De vragen kunnen gaan over je gezondheid, familie, relatie, werk, je levensdoel.

Verder kan ik me als medium tijdens de reading als je wilt contact leggen met een dierbare overledene.


Tarief 70 euro pp.

Heb je een aanvullende verzekering dan zijn de kosten 80 euro pp.

De reading duurt ruim een uur.

Healing

Een losse healing zonder aanvullende verzekering kost 70 euro.


Heeft u een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen dan zijn de kosten voor een losse healing

80 euro. Een healing duurt ruim een uur.  Let wel: de kosten voor het verwijderen van negativiteit,

onzuiverheden op de familielijn of zwarte magie liggen hoger.

 

Healing massage

Combinatie van lichaamsmassage, Shiatsu, Cranio Sacrale technieken. 90 minuten

Zonder aanvullende verzekering 70 euro

Met aanvullende verzekering 80 euro (anderhalf uur)

Reading en Healing op afstand

Waarvoor kan reading en healing op afstand ingezet worden. Ter ondersteuning, onbeantwoorde vragen, twijfels of dat je vastgelopen bent. Opsporen en healen van blokkades op fysiek, emotioneel en geestelijk niveau. Bij een reading op afstand wordt gebruikt gemaakt van Skype op uw computer. Voorwaarde is dat u een webcam moet hebben op uw computer.


Tarief reading op afstand 70 euro.

Heb je een aanvullende verzekering dan zijn de kosten voor een reading 80 euro.

Losse healing op afstand 70 euro.

Heb je een aanvullende verzekering dan zijn de kosten voor een afstandshealing 80 euro.


5G bescherming

5G straling is schadelijk voor de mens en het milieu. Het is zelfs kankerverwekkend. Er blijkt een verband te zijn tussen straling en hersentumoren, Alzheimer en onvruchtbaarheid bij mannen. Om u tegen deze nadelige effecten van 5G straling te beschermen kunt u een traject van 8 sessies volgen. Ook bescherm ik uw woning tegen 5G. Tarief voor dit traject: 650 euro.

€70

€80

€70

€80

€70

€80

€650

Losse healingen (vervolgsessies)


1. Sjamanistische rituelen

•  Zuiveren van zielscontracten, dwz negatieve verbindingen verwijderen met ouders, ex partner(s), ex werkgever(s), collega's, vrienden, overledenen zodat je voor kunt met meer geluk in je leven en meer innerlijke rust kunt vinden

•  Zielshereniging. Dit houdt in dat ik lichaam, geest en ziel samenbreng als je heftige gebeurtenissen hebt meegemaakt.

Hierbij moet je denken aan een slechte jeugd, overlijden van dierbare personen en dat je lang hebt gerouwd, echtscheiding, plotseling ontslag enzovoorts.

•  Aura versterking dwz dat ik je wilskracht versterk om datgene wat je allemaal van plan bent of ideeën hebt in praktijk kunt brengen.


2. Aura-Chakra healing (repareren van het energetische systeem op aura en chakra lagen)

3. Helende reis: opheffen van emotionele blokkades, loskomen van het verleden enmet een schone lei beginnen.

4. Crystal healing: healing met edelstenen.

5. Cranio Sacraal/Reiki behandeling


Complexe behandeltrajecten 2019

Voor het healen van complexe lichamelijke en geestelijke aandoeningen hanteer ik een behandeltraject van  8 behandelingen. U kunt denken aan in je eigen kracht komen, beter in verbinding met jezelf komen, maar ook aan  longaandoeningen zoals astma, maag-, darm en lever problemen, burn-out, depressie, huidklachten, autisme, dyslexie, angsten, kundalini onbalans  etc. Naast de healingsessies  krijgt u 3 op maat gemaakte bloesem remedies en een fles medicinale olie voor het herstellen van de innerlijke balans . Een healing vindt meestal 1 keer in de week plaats, zodat de behandeling goed kan inwerken. Elke behandeling duurt ruim een uur. Totale kosten voor het genezen van complexe aandoeningen zijn 900 euro.  Mag in twee termijnen worden betaald.

Eerste termijnbedrag dient voorafgaande aan het behandeltraject te zijn voldaan.

 

Dit bedrag kan afwijken indien er sprake is van negativeit, onzuiverheden op de familielijnen, gepleegde magie of aanverwante aandoeningen waarbij het energetisch systeem moeten worden gehealed.

Huiszuivering   

Bij de huisreiniging breng ik weer positieve energie in je huis. Hierbij maak ik gebruik van de sjamanistische zuivering waarbij ik alle negatieve energieen in een woning verwijder.

Tarief 250 euro exclusief reiskosten. Het bedrag is afhankelijk van de grootte van de woning.

Voor het verwijderen van hardnekkige entiteiten/bad spirits in uw huis is het bedrag afhankelijk van de klacht

vanaf 300 euro exclusief reiskosten.

Verbreken en Verwijderen van entiteiten of zwarte magie

Verwijderen van entiteiten. Opheffen van black magick en/of vloek, o.a. zichtbaar via regelmatige ziektes, constant pech in je leven dan wel een sterk gevoel dat je jezelf niet meer bent en langzaam maar zeker wordt overgenomen.

Tarief vanaf 900  euro. Dit bedrag is alleen voor het verwijderen van entiteiten of andere negatieve energie. Hier zijn meestal 4 sessies voor nodig om de negatieve energie uit uw systeem te verwijderen.

Hiernaast heeft u nog enkele behandelingen nodig voor het herstellen van uw energetisch systeem. Hier wordt apart een bedrag voor gerekend. In overleg spreken we de prijs af. Dit is afhankelijk van de ernst van de toegebrachte schade door vloek, binnengedrongen entiteiten of zwarte magie.

Mag in twee termijnen worden betaald.

Eerste termijnbedrag dient voorafgaande aan het behandeltraject te zijn voldaan.

 

Huisbeschermer

Met deze talisman bescherm je alle leden in je huis tegen jaloezie, afgunst of andere negatieve energieën van andere mensen en tegen zwarte magie. Je schaft deze slechts 1 keer aan. Je kunt het ook meenemen als je verhuist. Dus ook in je nieuwe woning blijft iedereen beschermt. De talisman kun je plaatsen in de gang of in je woonkamer. Tarief 300 euro

 

Bloesemremedie

De werking van de bloesemremedies zijn verbazingwekkend. Veel klanten vinden bij deze remedie op maat meer innerlijke rust, krijgen weer hoop en vertrouwen, lef om allerlei zaken aan te pakken.  Tarief 20 euro

 

Aura-beschermer

Beschermt je tegen negatieve energie van andere mensen of dat je energetisch wordt leeggetrokken, maar ook tegen negatieve energieën uit de astrale werelden tijdens de slaap. De aura-beschermer wordt geleverd in een draagbaar flesje. Tarief 40 euro

 


Beschermer voor het kind in de groei naar volwassenheid

Een amulet voor het beschermen van het kind tegen negatieve energieën. De andere amulet zorgt ervoor dat het kind zich in alle rust kan ontwikkelen in gevoel en denken. De amuletten kun je in het kussen of onder het matras van het kind zetten. . Je hebt twee amuletten nodig als je je kind op een juiste manier wilt beschermen.

Tarief: 40 euro per stuk

 

Aura/zuiveringsspray of medicinale etherische olie

Aurasprays  kunnen worden ingezet als ondersteuning bij hooggevoeligheid en  ongewenste energieën op te ruimen, en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven en niet leeg getrokken te worden door anderen.

Deze spray (100 ml fles) voorkomt dat je energie wordt  (onbewust) weggenomen door andere mensen op openbare gelegenheden, werk (dienstverlenende beroepen) etc.

Tarief 20 euro

Met de medicinale etherische olie ruim je lichamelijke, emotionele en geestelijke blokkades op. Hierdoor ontstaat er meer rust in jezelf en kun je beter bij jezelf blijven.

Kosten Medicinale etherische olie: 40 euro. 

 

Krachten halen uit vorige levens

Wanneer je gehoor geeft aan je eigen zielsverbinding gaat je energie meer stromen en zal je levensvreugde toenemen. Hoe meer je je verbindt met je innerlijk weten, des te meer je uit je innerlijke kracht kunt halen. Dit proces kun je versterken door krachten te halen uit vorige levens.

Tarief 100 euro

 

Verbind je met je voorouders

Met deze healing breng ik jou weer in contact met de kracht van je voorouders. Hiermee wordt de bloedlijn weer versterkt tussen je voorouders en jou en wordt je gedragen met hun kwaliteiten en geniet je hun bescherming. Ook heb je veel meer energie en krijg je meer innerlijke rust om te leven in plaats van te overleven.

Tarief 150 euro

 

Breng jezelf in balans met Soul healing

Met Soul healing genees ik je ziel van haar littekens. Verder bevrijd ik je ziel van onzuivere contracten (negatieve banden uit het verleden) en voed ik je lichaam, geest en ziel met nieuwe energie. Hierdoor ga je je weer compleet voelen en ben je meer aanwezig in het hier en nu in plaats van achtervolgd te worden door een naar en pijnlijk verleden. Het gaat om 4 sjamanistische rituelen: 1. zuiveringsritueel, 2. Soul retrievel en power extraction,

3. zielshereniging en 4. versterking van je wilskracht (aura versterking)

Tarief pakket 400 euro inclusief 2 bloesem remedies en een medicinale olie

 

Relatietherapie

Het relatie herstelprogramma bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Kosten per sessie 80  euro.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de therapie vanuit de aanvullende verzekering.

De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico.

 

Liefde, Geluk en Geld aantrekken!

Middels een kristallen bol of mystieke kracht, verbind ik de positieve factoren liefde, geluk en financiële stabiliteit aan je leven.

De bol moet zichtbaar in de woonkamer worden geplaatst. De bol hoeft maar 1 keer versterkt te worden en

je hebt deze voor de rest van je leven voor het aantrekken van liefde, geluk en geld.

Tarief 300 euro

 

Persoonlijke Talisman

Persoonlijke talisman (ketting) die je beschermt tegen negatieve entiteiten, zwarte magie, jaloezie en afgunst.

Tarief 300 euro

 

Voorouderlijnen reinigen

In sommige families is er veel onenigheid en komen vaak bemoeizucht, allerlei ruzies en irritaties voor. Of dat sommige leden van de familie elkaar niet zo liggen. Met deze reiniging zorg ik ervoor dat er weer harmonie, balans en weer onderling respect is binnen en tussen families. Hierbij maak ik gebruik van sjamanistische technieken.

Tarief 150 euro


Je sexuele aantrekkingskracht vergroten

Via bepaalde sexuele krachten en technieken die je van mij ontvangt, ben je in staat je sexuele aantrekkingskracht te gebruiken om een ander naar je toe te trekken.


Ook is het andersom mogelijk een relatie waarin jij je niet gelukkig voelt op een snelle manier te verbreken.

Tarief: 400 euro


Daarnaast is het mogelijk om een slecht lopende relatie te herstellen via drie magische rituelen

Tarief: 400 euro


Karma verwijderen uit vorige levens

Negatieve ervaringen uit vorige levens kunnen zich via negatieve patronen in dit leven manifesteren. En dat kan resulteren in onbalans die je ervaart in je huidig leven. Met een mystieke kracht verwijder ik alle verklevingen uit vorige levens voor jou. Tarief: 250 euro

€900

€250

€900

€300

€20

€40

€40

€20

€40

€100

€150

€400

€80

€300

€300

€150

€400

€250

Spiritueel Coach & Trainer

Psycholoog & Natuurgeneeskundig Healer   

   

Reading

Massage

Homeopathie

Relatietherapie

Shiatsutherapie

Bloesemtherapie

Cranio Sacraaltherapie

Aura & Chakra Healing

Sjamanistische Healing

Coaching &Trainingen & Cursussen

    Putselaan 152 D

3074 JG Rotterdam

CONTACT

info@dawoodhealingencoaching.nl

   06 - 1000 10 67

©  2019  |   Website Designed & Created by Melissa Hempelmann