Michael

Over Michael Dawood

 

Mijn naam is Michael Dawood.

 Ik ben met een sterke gevoeligheid geboren om mensen te helpen, door hun emotionele blokkades te voelen en te genezen in lichaam, geest en ziel. Mijn helderziende en mediamieke gaven heb ik van kindsaf overgeleverd gekregen. Mijn grootmoeder was  een bekende helderziende en kruidengenezeres in Suriname.

 

 

Inmiddels ben ik na jarenlange studie Relatietherapeut,  Bach Bloesem therapeut, Aura & Chakra reader/healer, Energetisch therapeut, Reiki Master, Sjamanistisch healer en Klassiek Shiatsu therapeut. Momenteel ben ik in een vergevorderd stadium met de opleidingen Klassieke Homeopathie en Cranio Sacrale therapie.

Als Natuurgeneeskundig healer hanteer ik  het ‘holistische’ principe. Ik  beschouw het organisme van de mens als een complex stelsel van nauw samenhangende systemen

 


Omdat ik breed ben opgeleid in verschillende doeltreffende natuurgeneeskundige methoden en technieken en daar ruime ervaring mee heb, staat mijn behandeling garant voor maatwerk. Waar nodig combineer ik verschillende therapieën en stem ze geheel op je af.

Ik beschouw het als mijn opdracht om je te helpen diegene te zijn die je in essentie bent. Op het moment dat je je bewust wordt van je eigen innerlijke kracht, je eigen diepste wezen,  en daar ook naar gaat leven, verandert er iets wezenlijks in je leven.

 

Samen met mijn partner, is ons doel mensen met elkaar te verbinden in hun proces van persoonlijke groei en ontwikkeling..

Opleiding & Certificaten


Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit Tilburg. Ook voltooide ik de opleidingen Informatica en Economie op HBO-niveau. Verder heb ik de opleiding reguliere medische kennis op HBO-niveau afgerond.


Daarnaast ben ik gediplomeerd Bach Bloesem en Shiatsu therapeut, Aura reader, medium en Sjamanistisch healer. Mediumschap heb ik afgerond aan het Athur Findley college in Essex (United Kingdom).


Verder voltooide ik een opleiding Energetisch healer en Reiki Master.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in mijn vak volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingscursussen. Daarnaast ben ik ook zelf opleider in spirituele trainingen.


registraties

KVK   | 64895890

AGB   | 90061106

RBCZ | 912095R

VBAG | 21601015

Spiritueel Coach & Trainer

Psycholoog & Natuurgeneeskundig Healer   

   

Reading

Massage

Homeopathie

Relatietherapie

Shiatsutherapie

Bloesemtherapie

Cranio Sacraaltherapie

Aura & Chakra Healing

Sjamanistische Healing

Coaching &Trainingen & Cursussen

    Putselaan 152 D

3074 JG Rotterdam

CONTACT

info@dawoodhealingencoaching.nl

   06 - 1000 10 67

©  2019  |   Website Designed & Created by Melissa Hempelmann